tiistai 22. helmikuuta 2011

Bingo

Ovulaatio bongattu! Sain tänään ovistikkuun kaksi lähes yhtä vahvaa viivaa ja oireitakin on ollut. Äsken tuli ovulaatio hyödynnettyäkkin :) Ihanaa, kun Ookin oli ihan mukana, eikä edes pyöritellyt silmiään, kun h-hetken jälkeen köllöttelin sängyllä vielä reilun vartin tyyny pyllyn alla ja jalat kohti kattoa :D Nyt ei auta kun toivoa!! Täytyy vielä huomenna tikutella, että tuleeko viivasta vieläkin vahvempi ja "pupuilla" sitten uusiksi taas. Oireet ovat kyllä olleet niin selkeät, että uskoisin ajoituksen menneen oikein.

Huh, kyllä niin toivon, että tärppäisi!! Ei siihen jotenkaan jaksa enää uskoa, mutta toivossa on hyvä elellä kuitenkin. 

Mukavaa päivää kaikille!

Kizkuliini

3 kommenttia:

  1. Viivojenhan pitää olla täysin yhtä vahvat eikä vain melkein. Ja testit näyttää ovulaation n. 24-36h ennen eli tänään ei siis ovulaatiota sulla tapahtunut vaan vasta tod.näk. huomenna... Mutta siittiöthän siis elää kyllä kauemminkin kuin päivän eli toivottavasti pupuilunne tuottaa tulosta. :-)

    VastaaPoista
  2. Tiedän, että ohjeissa sanotaan, että viivojen tulisi olla yhtä vahvat. Siskoni ei kuitenkaan saanut tikkuihin koskaan TÄYSIN yhtä vahvoja viivoja, vaan lähestulkoon yhtä vahvat ja silti tärppäsi varmasti tästä "melkein yhtä vahvoista viivoista". Mutta niin tai näin, testailen huomenna vielä, että onko viiva vahvistunut ja pupuilut jatkukoon :) Kiitos toivotuksista, itsekin toivon kovasti, että tärppäisi :)

    VastaaPoista
  3. Mulle ei kanssa tullu halpoihin ovistesteihin täysin vahvaa viivaa missään kohtaa, mutta luulen että ovis tapahtui.. Nyt sitte vaan ahkeraa peittojen heiluttelua ;)

    VastaaPoista