sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Mama Licious

Muutaman päivän kirjoitustauon jälkeen palaan jälleen asiaan :) Olimme viikonlopun mökillä, joten en päässyt koneelle. Olen näemmä saanut ensimmäisen kirjautuneen lukijankin! Sininen, kiitos mielenkiinnostasi blogiani kohtaan ja toivottavasti juttuni kiinnostavat jatkossakin :) Ja toivottavasti kiinnostaa tietenkin myös muita lukijoita, jotka ette ole kirjautuneet :) Toivon ainakin, että teitäkin olisi muutamia!!

Vietimme tosiaan viikonlopun mökkeilemässä. Ihanaa oli saunoa ja syödä kunnolla, katsella tv:tä ja takkatulta ja olla vain ilman stressiä ja kiirettä kokoajan johonkin. Myös pedissä oli lämmin tunnelma ja hyvä niin, sillä perhesuunnittelun ovulaatiolaskurin mukaan hedelmällinen jaksoni alkoi Perjantaina ja päättyy Keskiviikkona. Nyt siis ei auta kuin heilutella peittoja mahdollisimman ahkeraan! Käyttääkö joku teistä lukijoista noita ovulaatiolaskureita? Onko niistä teidän mielestänne mihinkään?

Pohdin tuossa äsken, kun makoilin sohvalla mökkiherkkuja pullollaan olevan vatsani vieressä, että voikun pääsisin pian pian pian ostelemaan ihania mammavaatteita <3 Tiedän, että jotkut vauvakuumeiset ostelevat jo yritysvaiheessa kasapäin vauvanvaatteita, tarvikkeita ja mammakuteita, mutta itse olen vannonnut, etten ostele mitään vauvoihin tai raskauteen liittyvää, ennen kuin plussa on testissä. Yritän säästää näin omia ja Oon tunteita. Olen melko tarkka pukeutumisestani, joten aijon myös raskaana ollessani pukeutua nuorekkaasti ja sellaisiin vaatteisiin, joissa viihdyn. Tiesittekös muuten, että esimerkiksi Vero Moda myy mammavaatteita! Hypistelin niitä kerran Jumbon Vero Modassa ja hyviltä vaikuttivat. Valikoima ei tosin päätä huimannut, mutta saattaahan se vaikka kasvaa viellä. Hieman lisätietoa ja näitä IHANIA Vero Modan Mama Licious vaatteita löytyy Nelly.comista. Valikoimaa näyttäisi olevan ihan kohtalaisesti, vaikka kooltaan pieniä vaatteita saisi olla enemmän, koska olen kokoa XS. Mitäs mieltä olette? Miellyttääkö Mama Licious- vaatteet teidän silmäänne?

Tähän loppuun haluaisin vielä sanoa, että jos haluat kysyä minulta jotain tai vaikka ehdottaa kirjoitusaihetta tai muuten vain sanoa jotakin, niin kerro rohkeasti mikä mieltäsi askarruttaa! Lupaan vastata ja kommentoida ainakin jollakin tavalla :)

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Niin ja hyvää hiihtolomaa teille onnellisille, keillä sellainen on :)

Kizkuliini

3 kommenttia:

  1. Moikka! Ajattelin tosiaan rekisteröityä ihan virallisesti lukijaksi, blogi kiinnostaa kovasti :)Täälläkin ollaan ensimmäistä lasta jo tovi toivottu, asia siis ajankohtainen itsellekin. Olen kokeillut tuota ovulaatiolaskuria ensimmäistä kertaa tässä kierrossa, kuin myös ovistikkuja.. Raskautuminen ei kyllä onnistunut tälläkään kertaa, mutta koen että laskureista ja tikuista on apua :) Oli kyllä ihania mammavaatteita! En edes tiennyt että Vero Modassakin niitä myydään, itse vain tsekkaillut H&M:n mallistoa. Samoilla linjoille mennään myös noiden vauvanvaatteiden ym. roinien ostossa, en aio myöskään ostaa mitään ennen plussatestiä.. :)

    VastaaPoista
  2. Moikka! Kiva kuulla, että aihe kiinnostaa :) Onko teillä kuinka paljon jo yritystä takana, jos saan kysäistä? :) Todella mukavaa, että rekisteröidyit lukijaksi. Kirjoittaminenkin innostaa enemmän, kun tietää että edes joku lukee melko varmasti säännöllisesti blogia.

    VastaaPoista
  3. Muutama vuosi on takana yritystä, suurin osa siitä tjottailua. Luen kyllä säännöllisesti, aina kun kerkiän :)

    VastaaPoista