maanantai 14. helmikuuta 2011

Kp ja ovis

Tänään on kp 8, eli siis kiertopäivä 8. Kiertopäivä yksi on aina se kamala päivä, kun menkat kurvaa paikalle :( Näin alkukierrosta sitä aina miettii, että jos vaikka tästä kierrosta vihdoinkin tärppäisi. Ihan hyvä huomata, että pystyn edelleen olemaan toiveikas.

Alkukierto on toisaalta myös hyvin turhauttavaa aikaa, koska odottelen vain ovista (ovulaatiota). Kiertoni ovat olleet hyvin erimittaisia, joten ovulaation ajankohdasta ei ole koskaan varmaa tietoa. Yritän löytää oviksen merkkejä kehostani, koska tikuttelu on jotenkin hankalaa. Pitäisi raaskia sijoittaa kunnon ovulaatiotikkuihin, että siinä olisi jotain mieltä. "Halpistikuilla" en ole ovista bongannut kuin kerran tai kaksi. Oviksen tikuttelu on muutenkin hieman hankalaa minulle vuorotyöni takia, koska tikuttelu pitäisi tehdä suunnilleen samaan aikaan joka päivä. Työpaikallani en tätä halua harrastaa. Minkälaisia kokemuksia sinulla on ovulaation tikuttelusta? Mitkä tikut ovat olleet parhaita? Entä millaisia oireita/merkkejä havaitset kropassasi ovulaation aikana?

Hyvää ystävänpäivää!

Kizkuliini

1 kommentti:

  1. Hei vaan!

    Ihana blogi, itseäkin koskettava aihe ja yritystäkin on takana parin kuukauden päästä vuosi.

    Oireita ovikseen on itsellä ainakin nippailut, limailut ja himokkaat ajatukset miekkosta kohtaan. :D

    Itse olen tikutellut kiertopäivästä 13 lähtien ja oletetun oviksen lähestyessä (15kp) saatan tikuttaa sitten aamuin illoin, riippuu miten jaksaa. Mitä jos itsekin tikuttaisit aamuin illoin, tai aina kun itse joudat? Ja tärkeintähän sitä seksiä on harrastaa lähellä ovista, vaikka ovis jää bongaamatta niin on ainakin tavaraa putkistoissa. ;)

    Testeistä, CB:n digitesti on ehdoton ykkönen, Davidin halppistestit on jokseenkin kuraa, cittarista ostin joskus jotain ovisliuskoja ja tykkäsin. Ostan varmaan seuraavaksi sieltä.

    Mutta paljon onnea yritykseen, kyllä se pieni vielä sieltä tulee ihan varmasti! :) <3

    - C

    VastaaPoista