sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Elämän epäoikeudenmukaisuus

Kiertopäivä 28 ja menkat pysyneet ainakin toistaiseksi poissa. Huh, huh, huh!! Eilen vatsa kipuili iltasella kovastikkin. Semmoisia jänniä kivun ja polttelun välillä olevia tuntemuksia oli alavatsalla. Tänä aamuna sitten huomasin, että kylkien ja vatsan iho oli sellainen arka ja vähän niinkuin kipeä. Kipu on helpottanut päivän mittaan, mutta vähän viellä tuntuu. Hassua, en muista tällaista olleen koskaan.

Voi että, mulla oli eilen paha mieli. Työkaverini naapurissa asuu hyvin viinan perään oleva nuori pariskunta. Tämä pikku-rouva soitti työkaverilleni ja pyysi, että heidän lapsensa (4kappaletta) saisivat tulla kaverilleni yöksi, että he pääsisivät baariin ja koska kukaan muu ei lapsia suostu yöksi ottamaan. Työkaverini totesi, että ei käy, koska hänen omatkin lapsensa ovat mumminsa luona hoidossa, koska kaverini oli koko viikonlopun tiiviisti töissä ja on yh. Rouva vaan intti ja intti ja totesi lopulta, että "penskathan vaan nukkuisi sun luona. heität niille jonkun patjan lattialle." IHAN OIKEASTI! Mulle tuli niin kamalan paha mieli. Kyyneleet tuli silmiin ja teki mieli mennä hakemaan ne lapset samantein meille ja takaisin en olisi vienyt! Nuorin lapsista on alle puolivuotias. Miten jotkut voi olla noin sairaita ja julmia omia lapsiaan kohtaan ja miksi, OI MIKSI, tuollaiset ihmiset sikiää kuin jänöt!? Pahaa oloani vain lisäsi, kun katselimme O:n kanssa illalla Jimiltä Poliisit tv-ohjelmaa ja siinä poliisit kävivät 3-vuotiaan lapsen kotona, koska tämä oli itkenyt keskellä yötä pihalla. Kotona vallitsi kaaos, mm. viikon vanhoja ruokia ympäriinsä.. ;(

Vanhemmilla on mielestäni täysi oikeus omaan aikaan, käyttää alkoholia kohtuudella ja käydä baareissa, mutta kyllä lapsille täytyy olla silloin tiedossa hyvä hoitopaikka, jossa on mukavaa ja turvallista olla. Uskon siihen, että äiti pystyy olemaan viellä parempi äiti ja isä viellä parempi isä, kun saa välillä tuulettua, mutta tuollaista työkaverini naapurien toimintaa en pysty hyväksymään ja ymmärtämään :'( Ihan kamalaa ja tuntuu niin epäoikeudenmukaiselta, että tuollaisilla ihmisillä on lapsia.

Onneksi ihana auringonpaiste on tänään piristänyt kehoa ja mieltä ja mieli on jo vähän parempi :) Millaisia tunteita teksti teissä herätti?

Mukavaa Sunnuntaita!

Kizkuliini

Ps. Muokkailin vähän ulkonäköä ja listailin muita saman henkisiä blogeja. Miltä näyttää?

1 kommentti:

  1. Heippa. Ihanaa kun linkitit minunkin blogini <3
    Tuo teksti...siis olen miettinyt tuota samaa iät ja ajat ja mahdankohan koskaan saada vastausta. JÄRKYTTÄVÄÄ miten juuri tuollaiset ihmiset tosiaan sikiävät tahtomattaan...miksi maailma on niin epäoikeudenmukainen :(
    Koskas testaat?

    VastaaPoista