perjantai 4. maaliskuuta 2011

Pikainen Perjantaipäivitys..

Bläääh.. Olo ollut ärsyttävän NORMAALI pari viimeistä päivää, joten pahoimpa pelkään, että toivoin taaas liikoja ja menkat pärähtää paikalle viimeistään alkuviikosta :( :( Oon niin pettynyt jo etukäteen, vaikka varmuutta asiaan ei viellä olekkaan. Olen vaan jotenkin niin varma, että "huonosti" tässä taas käy!! Mites muut kuumeilijat? Onko mitään kivaa kerrottavaa :)? Mä lähden nyt masentelemaan tonne sohvan pohjalle ja valmistautumaan viikonloppuun, koska olen koko viikonvaihteen VAIHTEEKSI töissä. Toivottavasti teillä on mukavampia suunnitelmia :)

Kizkuliini

4 kommenttia:

  1. Täällä kanssa elellään kanssa vähän ristiriitaisissa tunnelmissa. Ovista en bongaillut mitenkään erityisesti, mies oli kipeänä ja itsekin pienessä flunssassa mutta saatiin kumminkin parikertaa temput tehtyä.

    Tosiaan tissit ei ole olleet olleskaan kipeänä vaikka oletettu ovis tuli ja meni, nyt mennään 20 kiertopäivää ja limoista/kivuista päätellen ovis on mennyt. Vaikkakin kyllä edelleen limoja tulee ja alavatsaa nippailee ihan oudosti. Jopa nivus on vähän kipeä mutta en tiedä.. Taitaa tämäkin kierto mennä harakoille.

    Vaikka päätin etten tässä kierrossa stressaa, olkoon tämä semmonen "levähdyskierto" ja odotellaan tulevaksi lääkäriä, mutta kas kummaa jotenkin sitä taas on tullut oireita etsittyä ja mietittyä, että mitä jos sittenkin. Voi blääh.

    Plussaa nyt sie edes, jooko? :)

    - C

    VastaaPoista
  2. Klassinen pari päivää ennen testiä - masennus. Toisinsanoen itsensä suojaamisrefleksi. Niin tuttua puuhaa.. :S. Toivotaan että siellä olisi muhimassa pieni ylläri ;). Koska testaat? Pidän peukkuja ja käyn seuraamassa blogiasi päivittäin <3

    VastaaPoista
  3. Tuttu tunne! Suht normaali olo täälläkin... Mutta toivo elää niin kauan kun kp 1 on vielä tulematta :) Mutta kuten omaan blogiinikin kirjoitin, että ei se oireettomuus vielä mitään varmaksi meinaa. Tsemppiä kovasti, pidän sulle peukkuja!

    VastaaPoista
  4. Kiitos teille kommenteista <3

    Viimeistään Keskiviikkona ajattelin testailla, ellei menkat ennen sitä sitten ala.. :/ Testailen kyllä ensin tommoisella tavallisella "halpis" liuskatestillä ja jos siihen jotain tulee, niin sitten vasta tuhlaan digin. Mutta ei.. Jotenkin semmoinen olo, etten mä VOI olla raskaana..

    Pidän myöskin peukkuja teille!!! <3

    VastaaPoista