tiistai 8. maaliskuuta 2011

Itkettää

Tänään on ollut kauhean paha mieli menkoista ja siitä, että jälleen kerran sain pettyä :'( Asiaan varmaan vaikuttaa se, että siskoni on tällä hetkellä synnyttämässä. Olen niiin onnellinen siskoni puolesta, enkä MAL-TA odottaa, että pääsen katsomaan ja hoitamaan pientä vauvaa <3 Silti kuitenkin kirpaisee ihan kamalasti, koska musta oikeasti tuntuu, etten pääse itse KOSKAAN synnyttämään tai saa omaa vauvaa :'( Mulla on ollut nuoruudesta asti semmoinen olo, että mä en varmaan saa koskaan lasta. Nyt on alkanut pelottaa, että tämä aavistus pitää paikkansa.

Pahaa oloa aiheuttaa myös se, että menkat on olleet ihan kamalan kivuliaat :'( Sattuu niin paljon, että välillä ihan oksettaa. Vuodankin paikoitellen kuin seula. Ei auta kipulääkkeet ei mitkään. Mahaa kourii ja tuntuu, että tavara räjähtää :'(

Huh, kauhea valitusvirsi.. Anteeksi :( On vaan niin paha mieli :'(

Kizkuliini

3 kommenttia:

  1. Pahaa mieltä ei tarvitse koskaan pyytää anteeksi.. Pahalta se tuntuukin ja totta kai tuo sun siskon synnytys kouraisee. Mullakin on niin paha mieli sun puolesta. Tiedän hyvin sen tunteen kun sen henkisen kivun päälle kuukautiskivut tuntuvat jo julmalta :( Toivon sulle hurjan paljon voimia ja paljon paljon jaksamista kohti seuraavaa kiertoa. Halaus <3

    VastaaPoista
  2. Sinne paljon halauksia. <3 Mie tiiän miltä tuo tuntuu. Lapsuuden kaveri tuli pillereistä raskaaksi ja synnytti kuukausi sitten. Yrittää tuota nyt olla kaverin puolesta iloinen, mutta se kirpaisee niin kauheasti siltikin. Äidin puolen suku on ollut aina nopeasti sikiävää, mm. serkun lapset tulleet kaikki pillereistä ja oma veljeni oli pillerilapsi, minua ei tarvinu yrittää kuin kerran kierukanpoiston jälkeen.

    Vituttaa suorastaan välillä, kun äitikin yrittää lohdutella että kyllä se lapsi tulee, vaikka joutuisit kaksi vuotta odottamaan. Kun ei lohduta ja kun emäntä ei tiedä minkälaista se on odottaa sitä lasta, ja kun minä haluan sen lapsen nyt, en kahden vuoden päästä.

    Sanotaanko myös, että kaikista rasittavinta on välillä, että ihmiset itkevät kun lasta ei siitä ensimmäisestä kierrosta kuulunut ja itketään verta, mutta toisella sitten tärppäsi heti. Välillä tulee semmonen olo, että kaikki saisivat odottaa vähintään sen puoli vuotta, niin tietäisivät oikeasti mitä se odottaminen on. Itsellä alkaa pikku hiljaa tulla se vuosi täyteen. :<

    - C

    ps: Ja tämän piti olla lohduttava viesti, mutta taisinpa itsekin vajota pieneen angstailuun.

    VastaaPoista
  3. Emma, kiitos <3 Kirjoitit niin kauniisti. Ihanaa, kun ymmärrät.

    C, Kiitos sulle myöskin <3 Ajatuksesi on kuin suoraan mun päästä. Sulla on jännät paikat (oon käynyt foorumilla vaklaamassa ;) Toivotaan, että tärppäisi.

    Kiitos kun olette olemassa <3!! Ja on täällä tullut itkettyä onnestakin. Musta tuli pari tuntia sitten pienen tytön täti <3 :')

    VastaaPoista