maanantai 7. maaliskuuta 2011

Haaveet kaatuu

Eipä tarvitse testejä tuhlata, menkat kurvasivat tänään paikalle :'( Osasin sitä vähän aavistaakkin, koska eilen illalla mua kiukutti ja masensi ihan kamalasti ja tämä onkin ollut yleensä selvä merkki menkkojen tulosta. Kyllä osaa ottaa tääs päähän!!! Surettaa ja kiukuttaa. Kroppa huijasi taas ihan kympillä mua. Alan olla väsynyt näihin jatkuviin pettymyksiin.

Noh, jos jotain hyvää haluaa etsiä, niin tämä kierto olikin sitten tasan 28 päivän mittainen ja toivoa siis näköjään on, että kroppani alkaa vihdoin viimein palautua pillereistä ennalleen.  Laiha lohtu, mutta lohtu kuitenkin :(

Menee taas muutama päivä, että pääsen jaloilleni, mutta eiköhän se siitä taas sitten. Uutta yritystä kohden kai... :'( Mikä tilanne muilla piinailijoilla?

Kizkuliini

6 kommenttia:

  1. Olen pahoillani puolestasi.. :( Olen seuraillut kuulumisiasi ja tuntemuksesi kuulostavat samanlaisilta kuin itselläni. Täällä on juuri ne piinapäivät menossa, kp 25 ja torstaina aion testata, jos ei menkat päätä tulla ensin.

    Voimia <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Aliisa <3

    Toivottavasti sulla tärppäisi,pidän peukkuja!!! Onko teillä kauan yritystä takana?

    VastaaPoista
  3. Voi olen todella pahoillani puolestasi myös :( Se pettymys on aina yhtä kurjaa. Toivottavasti kiertosi olisi kuitenkin palailemassa normaaliksi ja sitä myöten mahdollisuudetkin taas paremmiksi. Mulla oli kans kierto pitkään sekaisin pillereiden ja kohdunulkoisen jälkeen mutta kyllä se sieltä palautuu. Jaksamista & voimia <3

    VastaaPoista
  4. Meillä on menossa ensimmäinen yrityskierto, mutta lasta olemme halunneet yli vuoden. Kaikki ei ole kuitenkaan kohdallamme mennyt niin kuin piti ja aloitimme yrityksen uudestaan.

    Kiitos peukuista, niitä tarvitaan :D Ja tsemppiä seuraavaan kiertoon :)

    VastaaPoista
  5. Voi eikä, ne sinun oireet kuulosti niiiin lupaavilta. Noh, ens kierto on sitten SE kierto, eiks je? :)

    Täällä on kanssa outoja tuntemuksia ollut, kaikista hämäävintä on ettei oviksen jälkeen ole tullut tissikipua. Ihan käsittämätöntä. Valeraskaana ainakin ollaan, jos ei muuta. Viikonloppuna taas sitten taidetaan tipahtaa pilvilinnoista.

    - C

    VastaaPoista