tiistai 1. maaliskuuta 2011

Dpo 7

Tänään on dpo 7 eli tasan viikko ovulaatiosta. Olo on ollut viimepäivinä hieman omituinen. Pahanolon aaltoja tulee silloin tällöin ja väsymys on aivan valtava! Menen kymmeneltä joka ilta nukkumaan, eli nukun noin kahdeksan tunnin unet, mutta silti päiväunet ovat alkuillasta paikallaan. Olen aina ollut semmoinen, että hyvin vähät unet riittävät minulle, joten tämä hieman kummastuttaa..

Vatsaa on turvottanut, varsinkin iltaisin ja eilen illalla tuntui, että housujen kuminauha kiristi ihan kamalasti vatsaa. Alavatsassa on myös tuntunut kipuja. Tissit eivät ole yhtään kipeät, vaikka yleensä ne kipeytyvät minulla oviksen jälkeen ja kipu voimistuu, kun menkat lähestyy. Rinnat on jotenkin erinäköiset, en tiedä mistä se johtuu.. Nännipihoissa olevat suonet pullottaa.

Tuntuu ihan typerältä kirjoittaa näitä "oireita", koska niiiin monta kertaa olen saanut pettyä itseeni ja "oireisiini". Toivon kuitenkin todella, että jos vaikka nämä nyt olisivatkin niitä oikeita oireita.. En tiedä koska uskallan testata.. Täytyy koittaa malttaa mahdollisimman lähelle oletettua menkkojen alkamis päivää. Tilasin tänään Clearbluen digi-testin ja sen ajattelin tehdä ensi keskiviikkona, joka on oletettu menkkojen alkamis päivä, ellei ne sitten jo ennen sitä ala :( Pitäkää pliiis peukkuja mulle, mäkin lupaan pitää KAIKILLE samassa veneessä oleville.

Olen näköjään saanut toisen kirjautuneen lukijankin :) r-udi, kiitos kun kirjauduit ja toivottavasti blogini kiinnostaa sinua jatkossakin :)

Kizkuliini

5 kommenttia:

  1. Kizkuliini, samoilla mennään :) Mulla tasan viikko tänään ovulaatioplussasta. Kovasti yritän olla huomaamatta alavatsakipuja, turvonnutta vastaa ja aristavia nännejä, ettei pääsisi liikaa innostumaan... niitä pettymyksiä kun on takana mullakin jo monta. Mutta toivottavasti ne olisi niitä oikeita oireita:) Tsemppiä kovasti sinne ja peukkuja!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla Emma, että joku muukin jännäilee siellä :) Pidän peukkuja ja varpaitakin pystyssä, että sulla tärppäisi!! Tulethan kertomaan väliaikatietoja? :)

    VastaaPoista
  3. Vitsit noi sinun oireet kuulostaa tosi lupaavilta! Ensimmäinen blogikierto ja tärppää, pitääköhän se itsekin alkaa bloggailemaan niin tulis se kauan kaivattu lapsukainen tähänkin perheeseen. :)
    Tsemppiä ja ihanaa keskiviikkoa!

    - C

    VastaaPoista
  4. Tulen toki! Ja kiitos peukuista ja varpaista!! Kerrohan sinäkin sitten missä mennään, toivotaan kovasti parasta :)

    VastaaPoista
  5. Älähän C vielä innostu :D Voipi olla, että kroppa huijaa mua taaas kerran!! :) Mutta toivotaan tietenkin parasta!!

    Emma, Kerron kyllä varmasti :) Ja kiitos kirjautumisesta!

    VastaaPoista